Nickerie.Net, woensdag 23 september 2015


(Flash back)

'De slangenkop van VHP'

 

INGEZONDEN - Geachte lezer, iedereen kijkt, leest, schrijft en bemoeit zich met de aanstaande bestuursverkiezingen van het VHP hoofdbestuur. Bij deze wil ik ook graag mijn visie, interesse en informatie met jullie delen inzake de aankomende verkiezingen van het hoofdbestuur van de VHP. In eerste aanleg wil ik de naam van de slangenkop binnen VHP gelijk noemen, en dat is Vijay Joella. Deze persoon is de architect voor het opzetten van de G9 . Helaas zie je deze persoon nimmer in openbare gelegenheden. Hij stuurt zijn ideeŽn aan via zijn vrouw en dat is mevrouw Urmilla Joella-Sewnandun.  Zaken die deze mevrouw niet alleen kan opknappen worden door de zwager van Vijay Joella, in deze Asis Gajadien, opgeknapt.

 

Primair wil ik stellen dat deze Vijay een zeer slimme en intelligente persoon is. Deze persoon had geweldige ideeŽn en visie voor de VHP en Suriname. Gaande weg de jaren heeft hij zijn visie bijgesteld om persoonlijk financieel gewin te halen. Het is altijd mogelijk om financieel gewin te halen als ondernemer, maar deze persoon wil met zijn trawanten uit de overheidsmiddelen financieel gewin halen. Zeg maar met ons belastingcenten.

Om bovengenoemd doel te realiseren heb je politieke macht en invloed nodig. Vijay is al circa 10 Š 15 jaren bezig met activiteiten die kunnen leiden om de leiding van de partij te kunnen overnemen of invloed te kunnen hebben in keuzes en beslissingen van de partij. Zoek de aller eerste kranten artikel van de G9 op en lees wie die architect is geweest van die meeting, de heer Vijay Joella.

Graag wil ik ook de revue passeren over de G9 leden;

 

 

De G9 (muv Santokhi) met als architect Vijay Joella is met 2 doelstellingen begonnen namelijk;

  1. De heer Sardjoe uitschakelen indien hij weer een gooi doet naar de aankomende bestuursverkiezingen.

  2. Accommodeer alle personen van G9 in het aankomende bestuur, want die zijn de ďzogenaamdeĒ toppers van de partij en zijn tevens de meeste coŲrdinatoren van de kernen van de VHP. Hiermee denkt men dat men de bestuursverkiezingen via deze coŲrdinatoren kan laten beÔnvloeden in hun eigen voordeel.

Zonder dat men door heeft spelen nog enkele andere zaken dan van hierboven. Het is hoog niveau politiek wat de architect (Vijay Joella) speelt. Hij weet dat Santokhi met een tegenlijst roet in eten kan gooien. Men betrekt de heer Santokhi bij belangrijke meetings. Op deze manier probeer je de man al uit te schakelen om met een tegenlijst te komen. Verder heeft men de heer Randjietsingh als kandidaat voorzitter voorgedragen voor een overgangsfase. Nimmer heb ik 1 persoon horen roepen hoe lang die overgangsfase zal duren.

De bedoeling is dat wanneer de heer Randjietsingh voorzitter is geworden, langzamerhand door de jaren heen de populariteit van de heer Santokhi zal afnemen. Tegen die tijd moet gender-beleid belangrijk worden en zal mevrouw Joella-Sewnandun de partij overnemen. Bijna alle G9 leden (muv Santokhi) zijn coŲrdinatoren over de kernen van VHP. Hierdoor dachten de G9 leden dat het een appeltje eitje verhaal zou worden bij de aankomende bestuursverkiezingen.

G9 (muv Santokhi) had nimmer kunnen denken en beproeven wat de populariteit van Santokhi is en zou zijn. Alle personen en (zogenaamde) instituten van de VHP die reageren dat Santokhi geen voorzitter moet worden en dat Randjietsingh het moet worden, zijn allemaal verlengstukken van de G9. Al deze personen reageren en schrijven op basis van instructies.

Ik wil in herinnering brengen dat Santokhi wel goed was als presidentskandidaat, dus iemand die beleid moet maken en leiding moet geven aan circa 420.000 mensen. Enkele malloten zijn nu instaat om te roepen dat hij niet in staat is om nu leiding te kunnen geven aan 42.000 mensen. Laat het duidelijk zijn voor de VHPíers, kiezen voor Randjietsingh is VHP en Surinaamse toekomst vergooien. De heer Chan Santokhi  bij deze mijn oproep, onttrek je van deze vuile scenario en kom met een eigen kandidatenlijst met Santokhi als lijsttrekker.

 

JAI-HIND

Rishie Munie

r.munie@hotmail.com 

 

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /No Spang 11-06-2011

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2015. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics