Nickerie.Net, maandag 11 januari 2016


'Pyaar Huwa’ van Remy Wolfrine en Neelam Matadin populairste lied 2015 SCCN Radio

11/01/2016 - Shanavon Gefferie

PARAMARIBO - Remy Wolfrine en Neelam Matadin kregen deze week een award in ontvangst voor hun duet ‘Pyaar Huwa’, dat zij medio vorig jaar uitbrachten. Het lied werd door SCCN-radio uitgekozen tot meest populair lied in 2015. Daarvoor stond het vijf weken achter elkaar op de eerste plek op de hitlijst totdat het werd verslagen door ‘Ghost’, ook van Matadin met Gyora en Melodiciouz.

Remy Wolfrine en Neelam Matadin hebben goed geboerd met 'Pyaar Huwa'.Remy Wolfrine en Neelam Matadin hebben goed geboerd met 'Pyaar Huwa'.

"Dit is een van de muzikale gebeurtenissen in mijn leven die ik niet zag aankomen", zegt Matadin verrast. 2015 was voor haar een succesvol jaar. Zo heeft ze op verschillende plekken, waaronder Guyana, mogen optreden en heeft ze het podium mogen delen met twee favoriete artiesten van Nederland en India. Matadin genoot lokale bekendheid met 'Pyaar Huwa'. Daarvoor was zij al bekend onder de Hindigemeenschap.

Wolfrine weet niet alleen goed te zingen. Zoals hij 'Pyaar Huwa' heeft geschreven, heeft hij nog veel meer composities in de oven zitten. Vorig maand kwam de artiest uit met een cover van Ed Sheeran's 'Thinking out Loud'. Binnenkort komt hij uit met een eigen compositie, waarin hij laat horen dat hij niet alleen een lieve kant heeft. "Met mijn verschillende stijlen laat ik Suriname kennis met me maken. Hierna ga ik door met hetgeen mijn fans leuk vinden."Wolfrine wil zijn fans geven wat zij willen, zolanghij zijn stijl kan behouden.

Zowel Matadin als Wolfrine zitten naast hun solo-carriere in de band Freestyle.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net /dWT 11-01-2016

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2016. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics