Nickerie.Net, maandag 04 juli 2016


VHP maakt zich klaar om regeermacht over te nemen

De VHP wordt klaar gestoomd voor de regeerverantwoordelijkheid. De VHP is de redding voor Suriname, zegt voorzitter Chandrikapersad Santokhi. De partij zal bij het verwerven van regeermacht Suriname uit de diepe dal van crisis halen, belooft hij. De armoede op het totale grondgebied van Suriname zal worden aangepakt.

Santokhi belooft verder versterking van de rechtstaat en de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. De huidige regering en de minister van Justitie en Politie dienen met hun vingers van de rechterlijke macht af te blijven, onderstreept de VHP-leider.

Er zal verder geÔnvesteerd worden in de kleine- en middelgrote ondernemingen gericht op export economie en het creŽren van werkgelegenheid voor jongeren.

De VHP zal zich verder richten op diversificatie van de investering en economie naar de agrarische sector, toerisme, dienstensector, homeopathische farmaceutische industrie en IT- technologie.

Andere speerpunten zijn: o betaalbare elektriciteit en andere nutsvoorzieningen voor eenieder o garanderen van een acceptabel niveau van veiligheid en toegankelijkheid van gezondheid voor eenieder o herstel van de economie middels het aantrekken van goedkoop diaspora kapitaal voor de Surinaamse economie en Surinaams en buitenlandskapitaal voor gezamenlijke investeringen en o Suriname weer uit de isolatie halen en weer een gerespecteerd land laten worden in de regionale en internationale gemeenschap.(GFC)

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / GFC 04-07-2016

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2016. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics