Nickerie.Net, zaterdag 09 juli 2016


Ajodhia en Sardjoe hebben vertrouwen in nieuw bestuur VHP

De gewezen voorzitters van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Jules Ajodhia en Ram Sardjoe, hebben alle vertrouwen en geloof in het nieuwe team dat de partij de komende vijf jaar zal leiden. Dit deelden ze mee in gesprek met Suriname Herald. Ze hebben alle vertrouwen in het nieuwe, jonge en dynamische team onder leiding van Chandrikapersad Santokhi. Dit team zal de ideologie en visie van de partij op een hoger niveau brengen ten behoeve van het land en volk. Het bestuur zal het in alle rust en eenheid moeten doen ook in deze moeilijke periode. Ajodhia is ervan overtuigd dat de partij zal groeien. Hij zei dat de partij er alles aan zal moeten doen om bij de eerst komende verkiezingen uit te schieten boven alle andere partijen. De oranje partij moet onmisbaar zijn bij het vormen van de regering.

Het gaat volgens Adjohia om een goede en gezonde partij die zich zal moeten inzetten voor een beter bestaan voor het land en zijn bevolking. Ook de ex-voorzitter Ramdien Sardjoe zegt grote verwachtingen te hebben. De idealen en de beginselen moeten zeker voort blijven bestaan. Aan dit nieuw team heeft Sarjdoe geen enkele twijfels. Hij verwacht dat de jongeren die nu hebben overgenomen een hart hebben voor het land. Ze zullen het op zich moeten nemen om via de partij het volk te ondersteunen.

Sardjoe: “Ik zie dat dit team de know how heeft.” Het bekleden van een positie is pas het startpunt. Er zal nog een lange weg bewandeld moeten worden die zoveel uitdagingen en problemen heeft. Sardjoe is van mening dat de partijleiding sterk in haar schoenen moet staan en geen enkele uitdaging uit de weg moet gaan. Problemen zullen er altijd zijn zolang de mens bestaat. Hij zegt verder dat de VHP voor een uitdaging gaat en dat ze zich moet gaan buigen over hoe het land te kunnen redden uit de moeilijke situatie.

Suriname heeft volgens de gewezen voorzitter tevens voormalige vicepresident altijd problemen gekend. Er zullen problemen blijven komen. Het gaat erom hoe de problemen worden opgelost. “Ik heb de hoop en het geloof dat dit nieuw team een wezenlijke bijdrage zal leveren om de problemen in het land op te lossen,” aldus Sardjoe. Zowel Sardjoe als Adjohia waren eens vicepresident namens de VHP.

De partij had op 3 juli jongstleden een nieuw bestuur gekozen onder leidng van Santokhi. Dit bestuur is voor vijf jaar gekozen.

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / Suriname Herald 09-07-2016

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2016. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics