Nickerie.Net, zaterdag 17 december 2016


Harriette Ramdien: “Amzad Abdoel wil stoere boy uithangen voor zijn baas”

“De stoere boy wil hij uithangen voor zijn baas.” Dat vindt VHP-politica Harriette Ramdien van het gedrag van de NDP- parlementariër Amzad Abdoel. Deze zou laatst verklaard hebben dat degenen die aangeven dat het nooit goed zal komen met Suriname, hun biezen moeten inpakken en elders moeten gaan wonen. Ramdien vindt Abdoel brutaal en vrijpostig om zulke uitspraken te doen. Volgens Ramdien probeert Abdoel slechts de stoere boy uit te hangen om zo in de gunst te staan van zijn baas, de voorzitter van de NDP, die ook de president is. “Je kan je partij verdedigen, maar doe dat op een wijze die nog aannemelijk is en zeker niet op deze wijze waarbij je alleen maar nonsens verkondigt”, zegt de politica fel. “De manier waarop Abdoel in de bres springt voor de voorzitter van de partij, kan geïllustreerd worden als een aap die zonder na te denken en zonder zijn verstand te gebruiken rare sprongen maakt, ervan uitgaande dat hij grappig doet.”

Ramdien: “Wat denkt Abdoel wel van zichzelf? Hij is geen eigenaar van Suriname. Als het aan hem lag, zou hij een plakband pakken en beginnen met het dichtplakken van de mond van kritische burgers.” Ramdien staat er versteld van dat Abdoel dergelijke uitspraken doet aan het adres van degenen die het Surinaams beleid kritisch begeleiden en commentaar geven. “Hij denkt dat het volk geen verstand heeft.”

De politica herinnert de bevolking eraan dat Abdoel degene is die steeds erop bleef hameren dat er nooit een devaluatie van de Surinaamse munt zou plaatsvinden. “Hij bleef maar mooie verhalen vertellen en heeft dit altijd ontkend. Zelfs de personen die geen kaas hebben gegeten van economie, weten inmiddels al dat Abdoel alleen maar rotzooiverhalen vertelt die niet op waarheid berusten.” Ramdien vindt het heel raar dat Abdoel niet eens wordt gecorrigeerd door zijn baas, de voorzitter van de NDP die tevens de president is. Abdoel gaat maar zijn gangetje en hij leeft in de waan dat hij op deze wijze de beste propagandist is van zijn partij, de NDP. “De president corrigeert hem maar niet, dus gaat Abdoel maar op dezelfde voet verder met het kakelen van alleen maar rotzooi.”

Asha Gajadien-Bhagwat

Bron/Copyright:
Nickerie.Net / DBS 17-12-2016

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2016. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics