Nickerie, Tuesday 18 May 2004

Paighaam boekt belangrijke winst op Sidoredjo

NIEUW-NICKERIE — Paighaam heeft in groep A van de eersteklasse competitie van de Nickerie Voetbalbond (NVB) een belangrijke zege behaald. De ploeg zegevierde in zijn laatste wedstrijd van de algemene ronde met 2-0 over Sidoredjo, dat zijn eerste nederlaag leed. Dayaram Behary scoorde beide doelpunten. Zijn openingstreffer kwam in de elfde minuut en in de vijftigste minuut bepaalde hij de eindstand op 2-0.

In groep B kwamen Atlantic 2002 en Naya Djotie niet verder dan 1-1. Naya Djotie scoorde eerst, in de 28ste minuut, via Narinder Oemrawsingh. Kiran Badal bracht de stand in de 57ste minuut in evenwicht. Uit beide groepen plaatsen de nummers 1 tot en met 3 zich voor de finaleronde.

In groep A, waar zeven teams spelen, gaan Sidoredjo en Remo aan kop met elk twaalf punten uit vijf wedstrijden. Paighaam heeft twaalf punten uit zes duels en is uitgespeeld. Paradise zit met tien punten uit vijf wedstrijden nog volop in de race voor een plaats in de finale.

In groep B zitten acht teams en Bintang Anjar heeft dertien punten uit vijf wedstrijden. Atlantic 2002 en Jai Kisan hebben eveneens dertien punten, maar dan uit zes wedstrijden. Sparta dat nog een kleine kans maakt om zich te plaatsen voor de finaleronde, bezet de vierde plaats met zeven punten uit vijf wedstrijden. De clubs uit deze poule spelen zeven wedstrijden.-.