Nickerie, Tuesday 18 May 2004

Mix Blessing zaalvoetbalkampioen Nickerie

Het kampioensteam van Mix BlessingNIEUW-NICKERIE — Mix Blessing heeft zaterdagavond voor een goed opgekomen publiek beslag gelegd op de titel van de Nickerie Zaalvoetbalbond (NZVB). In een enerverende wedstrijd werd Vikings met 4-2 verslagen. De beslissingswedstrijd was nodig omdat Mix Blessing game 1 met 5-4 won en Vikings de derde wedstrijd forceerde met een 5-1 winst.

In de eerste helft nam Mix Blessing een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jerrel Green. In de tweede helft toonde Mix Blessing duidelijk zijn intenties te spelen voor de titel. De druk werd opgevoerd en dat leverde vroeg in deze helft een tweede doelpunt op, dat gemaakt werd door Jerry Critchlow. Vikings probeerde van alles om aan doelpunten te komen, maar de afronding liet veel te wensen over. Critchlow die goed op dreef was bij Mix Blessing, tilde de stand naar 3-0. Een doelpunt van Gerold Bramah maakte er 4-0 van en Mix Blessing kon voorzichtig juichen. Ronny Karso die voor de doelpunten moest zorgen bij Vikings werd goed bewaakt, maar zag in de slotfase zijn kans schoon en scoorde twee doelpunten. Vikings leek vleugels gehad te hebben, maar kwam tijd te kort om nog verandering te brengen in de stand. Het is de eerste keer dat Mix Blessing kampioen geworden is bij de NZVB. Van aanvoerder Urfeo Kemble wordt vernomen dat de ploeg nu zal gaan werken aan deelname aan de eerste klasse play-offwedstrijden van de Surinaamse Zaalvoetbalbond. De prijsuitreiking vindt medio maart plaats wanneer de NZVB-competitie officieel afgesloten wordt.

Eerste klasse-uitslagen: Jai Hanoeman 1 - Relax 8-1 (5-0). Goals: A. Lakai (3), J. Jawikarta (2), M. Oha, R. Jawikarta en S. Moekamat (Jai Hanoeman 1), D. Mohamad (Relax); Albatros - Kismet 9-1 (7-0). Goals: S. Autar (5), T. Sabajo en S. Karijoredjo (elk 2), K. Soeklal (Kismet).-.