Nickerie, zaterdag 19 juni 2004

Prakash wint in NZVB-hoofdklasse

NIEUW-NICKERIE — Prakash heeft in de hoofdklasse van de Nickerie Zaalvoetbalbond (NZVB) een moeizame 5-4 overwinning behaald op Albatros. Bij de rust stond Prakash met 2-1 voor, door doelpunten van Armando Razack en Faizel Kurban. In de tweede helft scoorden Dennis Mahabier, Whanwi Fraser en Brian Thomas voor de winnaar, terwijl de doelpunten van Albatros kwamen van Ritesh Jiawan (tweemaal), Fridian Jodiwongso en Naushadalie Salarbax. VCB Plus won in dezelfde klasse met 3-0 van The Friends. Ricky Karmoedin (eerste helft) en Roy Lilienthal en Mario Bell na de rust waren de doelpuntenmakers. In de laatste hoofdklassewedstrijd zegevierde Vikings na een 2-2 ruststand met 5-3 over De Schoppers. Orlando Sedoc en Willy Modjojo (elk tweemaal) en Robert ‘Muis’ Lawrence waren de scorers bij Vikings. Voor De Schoppers scoorden Shelock Gomes (tweemaal) en Maikel Kromokarijo.

Eersteklasse-uitslagen: Gezellig en Proteam 3-3 (3-3). Goals: Djoties Somai, Prewien Somai en Rakesh Somai (Gezellig), Roberto Wonokarijo (tweemaal) en Mitchell Dipopawiro (Pro Team); Squeez - Penitentiaire Ambtenaren van Hazard 7-0 (4-0). Goals: Ismael Soeropawiro (driemaal), Edmund Dipowirono (tweemaal), Giovani Kadir en Stevan Soerosaman.

Morgen speelt Kismat tegen The Friends (eersteklasse), VCB Plus tegen Flamingo en Vikings tegen The Admirals (hoofdklasse).