Nickerie, zondag 01 augustus 2004  


Lions Club Nieuw Nickerie schenkt bril
 

door Beta Debidien


NIEUW NICKERIELions Club Nieuw Nickerie heeft afgelopen maandag het startsein gegeven aan het uitvoeren van haar eerste project in het new fical jaar. Dit project behelsde de schenking van een complete bril aan een sociaal zwakkere, die vanwege een oogoperatie dringend aan een bril toe was om zijn werkzaamheden te  kunnen hervatten.

 

Lion Ganesh Laigsingh, die in het begin van de maand juni herkozen is tot president van de Club, zegt aan dWT dat dit project ook uitgevoerd wordt in het kader van de Sight First Campaign van Lions International. De sociaal zwakkere mocht de bril in ontvangst  nemen uit handen van clubpresident Laigsingh in het bijzijn van secretary Lion Nasimin Kartodimedjo.

Het herkozen bestuur van de club die onder leidingstaat van clubpresident Laigsingh is op zaterdag 20 juni geïnstalleerd door de Zone Chaiman Lion Mohan Gopali.

Lions Club Nieuw Nickerie heeft in dit fiscal year, op het programma een aantal projecten staan om uit te voeren in het district. In dat verband zal als fundraising een boottocht georganiseerd worden op de Nickerieri-vier. In de komende dagen zal de club aan de minder draagkrachtigen uit het district een aantal voedselpakketten verstrekken. De club wil in samenwerking met de andere plaatselijke Lion Club Golden Grain een verbrandingsoven schenken aan het Streek Ziekenhuis Nickerie. Na een onderzoek van het NIMOS zal een aanvang worden gemaakt met de werkzaamhedenvoor het opzetten van deze verbrandingsoven.

 

Bron:
, 31-07-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics