Nickerie, vrijdag 06 augustus 2004  


Telesur bekijkt mogelijkheden telecommunicatiestation South Drain

Nickerie  - Vertegenwoordigers van Telesur hebben een oriënterend bezoek gebracht aan South Drain.  Doel van dit bezoek was, om na te gaan wat de mogelijkheden zijn om op het emplacement van de Canawaima Management Company te South Drain, een mast op te zetten voor telecommunicatie met Apoera en verbetering van de communicatiemogelijkheden in het gebied South Drain.

 

Tijdens het onderhoud met de vertegenwoordiging van de Canawaima Management Company, onder leiding van de president-commissaris Gilbert van Dijk, kwam ook het energievraagstuk aan de orde. In de eerste fase van het plan zal voor de energievoorziening gebruik worden gemaakt van een generator vanwege het ontbreken van permanente energielevering door de Energiebedrijven Suriname.

Volgens de Telesur ODOZ, Edmund Neus, is het de bedoeling het plan
eind augustus 2004 af te hebben, om vervolgens de uitvoering voor het eind van het jaar te realiseren, zoals aangegeven in het Jaarplan 2004 van Telesur.
Tijdens het bezoek/onderhoud waren van de zijde van de Canawaima Management Company aanwezig de secretaris van de Raad, Edmund Trustful, de Terminal Manager Karel Ristie en twee technici en aan de kant van Telesur de onderdirecteur Commerciële Zaken, Luciën Naarden , de adviseur van de directeur, Reynold de Miranda en enkele stafleden.

 

Bron:
Telesur ,04-08-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics