Nickerie, woensdag 15 september 2004  


Bhagwat Shankar kandidaat nieuwe DC Nickerie

De verwachting is dat deze week nog een nieuwe DC van Nickerie zal worden voorgedragen. De kandidaat Bhagwat Shankar, heeft volgens VHP insiders de beste kansen. Zijn benoeming stuit nu al op hevig verzet binnen de Nickeriaanse samenleving. Ook VHP-topper Mahawathkhan vindt niet dat Shankar de beste keus is van de partij.

 

De heer Shankar is in zijn dagelijks leven docent op de kweekschool in Nickerie. Onder de brede bevolking is  hij onder meer bekend vanwege zijn werk bij de nieuwsdienst van Rasonic TV. De geruchtenmachine omtrent de benoeming van de nieuwe DC draait inmiddels op volle toeren. Zo wordt uit andere kringen vernomen dat ook wordt overwogen de oud-dc Ramnewash te benoemen als tussenpaus om vooral de komende verkiezingen voor te bereiden.

 

De mening van de Nickeriaanse bevolking over het algemeen is dat men een krachtige DC wil met visie, die in staat is een vuist te maken tegen Paramaribo door het districtsbelang voorop te stellen. In Nickerie zijn genoeg kandidaten die aan deze wens van de bevolking zouden kunnen voldoen, alleen zijn zij geen lid van een van de regeringspartijen. Ironisch genoeg is het  te constateren dat de kandidaten worden aangewezen door democratisch gekozen regeringspartijen, maar als de lokale bevolking het voor het zeggen had, zou dan een heel andere kandidaat de post van de DC mogen vervullen.  

 

Bron:
R10/N.Net , 15-09-2004

 

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics