Nickerie, vrijdag 15 oktober 2004

Rozenblad tenniskampioen B-klasse Nickerie

NIEUW NICKERIE — Timothy Rozenblad is ongeslagen kampioen geworden in de B-klasse van de tenniskampioenschappen van de Nickerie Tennis Club (NTC). Op weg naar de titel versloeg hij achtereenvolgens in straight-sets Ben Lieveld (6-3, 6-1), Harold Li Fo Sjoe (6-0, 6-0), A. Braafheid (6-3, 6-3) en in de finale Manodj Ramlakhan (6-4, 6-2).

dWT foto / Beta Debidien:De nieuwe tenniskampioen in de B-klasse van de Nickerie Tennis Club, Timothy Rozenblad , neemt de felicitaties in ontvangst van Manodj Ramlakhan, na de beslissende partij die uitmaakte wie met de eer zou strijken. Beide spelers maken nu deel uit van het hoogste tennisniveau bij NTC, namelijk de A-klasse.-.De 15-jarige tennisser promoveert door het kampioenschap naar de hoogste top van de NTC, de A-klasse. In de hoogste divisie kan hij rekenen op geduchte tegenstand van onder meer de huidige kampioen Furyal Naarden, Van Dijk en Faried Ibrahim.

Ook Ramlakhan, die semi-kampioen is geworden, stapt over naar het hoogste region. Hij won van Braafheid (6-1, 6-1), Lieveld (6-3, 6-3), Lie Fo Sjoe (6-2, 6-3) voordat hij gestuit werd door Rozenblad.

Lie Fo Sjoe won in drie sets (5-7, 6-1, 6-1) van Lieveld en klopte Braafheid met 6-4, 6-4. De wedstrijd tussen Lieveld en Braafheid, die zondag gespeeld zou worden, werd verregend en zal vandaag afgewerkt worden.

De NTC zegt dat het toernooi goed verlopen is en dat de voorbereidingen getroffen zullen worden voor de A-kampioenschappen. Deze gaan in de eerste week van november van start.