Nickerie, dinsdag 07 december 2004  


Beste bezoeker,

U heeft geduldig erop gewacht en het is eindelijk zover.
Van harte welkom op het Nickerie.Net Forum!

Nog geen jaar geleden is Nickerie.Net gelanceerd en is inmiddels uitgegroeid tot de vaste online-informatiebron voor duizenden Nickerianen op deze aardbol.

Zonder de toewijding van de leden van Team Nickerie.Net en uw aanmoedigingen was het ons nooit gelukt om staande te houden. Daarom onze waardering en dank aan een ieder die tot nu toe op welke wijze dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd om deze site levendig online te houden. Het werk gaat door en we rekenen op u.

Met het aanbieden van het Nickerie.Net Forum hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt. Via dit forum kunnen Nickerianen en overige geïnteresseerden uit alle hoeken van de wereld hun meningen, maar vooral ook hun visie en wijsheden, verwoorden. Visie, wijsheid en daadkracht zijn drie belangrijke elementen die Nickerie hard nodig heeft om verder tot ontwikkeling te komen.

Er is veel vrijwillige energie verbruikt om dit forum tot stand te brengen en wij hopen dat u de spelregels zult respecteren. Neem daarom even uw tijd om naar de Algemene Voorwaarden te lezen.

Om deel te kunnen nemen aan het forum dient u zich eerst te registreren.
Het eerste deel van het forum: Nickerie.Net heeft informatieve karakter en kan alleen gelezen worden. De rest van het forum is open en kan door iedereen gelezen worden. Als u zich registreert, kunt u dan zelf onderwerpen toevoegen en reageren op diverse topics.


Wij wensen u veel scherpte, wijsheid en plezier met dit forum.

Team Nickerie.Net

Omdat ook uw mening telt!
 

naar boven


Forumonderwerpen

Hieronder vindt u de voorlopige indeling van het Forum:

Nickerie.Net - alleen lezen
- Welkom op Nickerie.Net Forum
- Mededelingen
- Algemene voorwaarden (Spelregels)
- Nickerie.Net Forum - Feedback (Uw opmerkingen, aanbevelingen, etc.)

District Nickerie - Open forum
- Decentralisatie (Nickerie mag meer zelf bepalen)
- Economie (Groeimogelijkheden van Nickerie)
- Landbouw (Wat zijn de perspectieven)
- Toerisme (Wat kan Nickerie nog meer bieden)
- Mens en Maatschappij (Perspectieven voor de jeugd, ouderenzorg, gezondheidszorg, etc.)
- Politiek (Volksbelang of persoonlijk gewin)

Nieuws en Actualiteiten - Open forum
- Algemeen (Van alles en nog wat over Nickerie)
- MCP - Multi-Purpose Corantijnkanaalproject (Mislukt of nog kansen voor de landbouw)
- Tempelverschijningen (Is er meer tussen hemel en aarde)

 

naar boven


 
Mededelingen

Alle opties gefaseerd operationeel

 
We hebben alvast enkele forumtopics voor u online gezet. Aan de hand van de bezoekersresponse op de topics, ingebracht door de forumdeelnemers, zullen we dit forum qua indeling verder aanpassen.

Dit forum biedt de mogelijkheid om per topic een poll (voting) aan te maken. Hierdoor kunnen bezoekers online hun stem uitbrengen. Uiteraard is ook het resultaat online te zien. Vooralsnog zal dit gebeuren door de beheerders van dit forum.

Mocht u aan een bepaalde topic een poll willen toevoegen, stuur dan een mail naar de forumbeheerder toe:
forum@nickerie.net.

Interne mailsysteem: de geregistreerde deelnemers hebben de mogelijkheid om naar andere geregistreerde forumleden een bericht te sturen.

Team Nickerie.Net
Omdat ook uw mening telt!

naar boven


Algemene voorwaarden

Om het niveau van het forum hoog te houden en aantrekkelijk te laten blijven voor de andere bezoekers, verzoeken wij u om de algemene voorwaarden voor forumdeelname in acht te nemen:

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erkent u dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

U geeft verder aan dat u geen kwetsende, obsene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dient u te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels.

Als u niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer, kunt u zonder tegenbericht uitgesloten worden voor deelname en zal eventueel uw service provider op de hoogte worden gesteld van uw gedrag.

Het IP adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaard het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stemt u er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hackpoginen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en heeft eveneens het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat er aanleiding hiertoe is. Het emailadres dat u opgeeft, wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van uw account en uw wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als u uw wachtwoord vergeet.

Team Nickerie.Net

 

Bron:
Team Nickerie.Net ,03-12-2004

naar boven

  (terug)

 

WWW.NICKERIE.NET

Copyright © 2004. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics