Nickerie.Net, donderdag 18 september 2008


Santokhi officieel gescheiden

Zijn vrouw woonde al ruim voor de transactie niet meer samen

18/09/2008

Paramaribo - Justitie-minister Chandrikapersad Santokhi is formeel ge-scheiden van Sharda Ramkisoen. Dat bleek gisteren tijdens het kortgeding dat hij heeft aangespannen tegen NDP-leider Desi Bouterse. De afgelopen weken bestond er enorm veel onduidelijkheid of de bewindsman nog getrouwd was of niet. Onlangs maakte Bouterse tijdens een partijmeeting in Coronie bekend dat de vrouw in november 2006 een huis heeft gekocht bij de ondertussen geliquideerde drugscrimineel August Adjoeba alias Segebai.

Uit mededelingen van Santokhi’s advocaat Freddy Kruisland blijkt dat het huwelijk op 9 juni 2008 is ontbonden door de kantonrechter. De echtscheiding is nog dezelfde maand in de daartoe bestemde registers van de burgerlijke stand ingeschreven. Over de details zijn geen mededelingen gedaan. Ook werd in de rechtszaal aangegeven dat de relatie tussen Santokhi en zijn ex-vrouw al vanaf begin 2006 niet meer “harmonieus” was.

Voorts had de vrouw ook wettelijk niet de plicht haar man te informeren, wat ze ook niet heeft gedaan. Daarom kan niet gesteld worden dat de minister op de hoogte behoorde te zijn van de aankoop. Pas nadat de koop deal formeel rond was, is Santokhi in kennis gesteld.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

18-09-2008

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2008. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics